Fase classificatòria a Reus

Organitza Institut Baix Camp

21 de març de 2017

Preparats per al Programame 2017?

Comencem!

Benvinguts a la pàgina principal de la Fase Classificatòria del ProgramaMe a Catalunya. Si no saps qué és en ProgramaMe, dona-li cop d'ull a aquest link.

  • Qui pot participar? Qualsevol equip integrat per 3 estudiants matriculats a Cicles Formatius de Formació Professional al curs 2016-17 d'arreu de Catalunya.
  • Quin dia se cel·lebrarà el el proper Programame 2017? El dimarts 21 de març.
  • Quan s'obrirà el termini d'inscripcions? El periode d'inscripcions es va obrir el passat 16 de gener.
  • Quan es tancarà el termini d'inscripcions? El període d'inscripcions es va tancar el passat 10 de febrer. Finalment enguany hem ampliat la llista d'equips inscrits fins a 23. Ja podeu consultar la llista dels 23 equips participants i la llista dels equips que s'han quedat en reserva! Molta sort a tothom!!
  • Quants equips podran participar? Finalment hem ampliat el número d'inscripcions fins a 23 places per a 23 centres diferents de tota Catalunya!
  • Què necessito saber per inscriurem? Cada centre podrà presentar un equip integrat per 3 alumnes que tinguin coneixements de Java, C o C++ i moltes ganes de programar bojament durant 4 hores per ser els representants catalans a la fase final del concurs que se celebrarà a Madrid al juny de 2017.
  • Ja pots començar a entrenar en la web oficial del concurs!!

    Siguis centre participant o no, registra't a Accepta el repte i entrena amb problemes de programació. Allà teniu al vostre abast un gran i fantàstic repositori de problemes on podreu validar els vostres codis en C,C++ o Java!

    Prueba tus soluciones

    Puedes probar tus soluciones en ¡Acepta el reto!, el juez on-line con problemas de ediciones anteriores.

    Programame 2.0

    Visita nuestro blog con acertijos programables.